Jdi na obsah Jdi na menu

Biodynamické masáže

22. 4. 2024

114.jpgBiodynamické masáže jsou typické svou jemností. Jejich záměrem není práce se svaly, ale s blokádami energie v těle. Pomocí masáže se uvolňuje nejen svalový pancíř ale také pancíř až na buněčné úrovni. Ovlivňují autonomní nervový systém a pomáhají bezprostřednímu oživení a obnovení sebeúzdravných schopností těla. Toto uvolnění významně ovlivňuje také psychickou pohodu a odplavuje napětí i na této úrovni. Masáže jsou hluboce uvolňující a relaxační.

Jsou účinné především při bolestech hlavy, migrénách, poruchách spánku, syndromu neklidných rukou a nohou, dlouhodobé únavě či projevech stresu.

Vybírat můžete z této základní nabídky:

Orgonomická masážfcb_orgo1.jpg

Jedná se o masáž celého těla prováděnou přes oblečení. Je vhodná při dlouhodobé únavě a vyčerpanosti. Masáž uvolňuje energii uzavřenou hluboko v těle a ta začne volně proudit. Po této masáži se budete cítit nabití a plní energie a vitality.

Exit masáž

Při této masáži je pozornost věnována hlavě, dlaním a chodidlům. Harmonizuje a odvádí energii uzavřenou (blokovanou) v těchto koncových částech těla. Je velmi vhodná při syndromu neklidných nohou, poklepávání rukou, nervózních záškubech končetin, při problémech s usínáním, bolestech hlavy a migrénách, v případech, kdy se vám myšlenky a starosti cyklicky opakují v hlavě a my se jich nemůžeme zbavit.

Lifting

Tato technika je spíše pasivním cvičením než masáží. Během hodiny vám uvolním všechny hlavní klouby v těle. Cílem této práce je zkusit přenechat kontrolu nad svým tělem a analogicky si toto přenést do života – odevzdat kontrolu nad chodem věcí. Na masáž je vhodné mít pohodlné oblečení.