Jdi na obsah Jdi na menu

Předvánoční bioenergetika

16. 12. 2019

 

Srdečně vás zvu na dva večery předvánočního bioenergetického cvičení. Můžete během nich poznat a na vlastním těle pocítit, co vše dokáže bioenergetika, jak moc přínosné je obracet pozornost ke svému tělu.

Předvánoční cvičení bude v souladu s energií adventu a bude zaměřené především na zklidnění, uvolnění a vnímání ticha.

V našem těle je řada zapomenutých vzpomínek a bioenergetika nám pomáhá se k nim dostat. Cílem cvičení, je lepší vědomí vlastního těla a poznání sebe sama. Podstatným principem během cvičení je volné, svobodné dýchání. Každý cvičí, kolik mu jeho tělo dovolí, s nikým nesoutěžíme. Díky tomuto cvičení se může uvolnit chronické svalové napětí, svalový krunýř a mohou se aktivovat energetické procesy. Bioenergetika povzbuzuje celistvý rozvoj osobnosti, tedy nejen těla, ale i duše a ducha. Cvičení jsou vhodná k odbourávání stresu, k povzbuzení životní energie a radosti ze života

 

Od cvičení můžete očekávat:15.jpg

  • Protažení celého těla
  • Uvolnění těla od nahromaděného napětí a stresu
  • Příval nové energie a životního elánu
  • Pozitivní naladění
  • Zklidnění mysli
  • Podporu přirozeného dýchání

 

Kurz je určen pro všechny, kteří chtějí:

  • Načerpat novou energii
  • Uvolnit nahromaděné napětí
  • Rozumět signálům svého těla
  • Hlubší sebepoznání a seberozvoj
  • Lepší spojení mezi svou hlavou a tělem

 

Mám dobrou zkušenost, že pravidelné cvičení pomáhá při:

  • Poruchách spánku
  • Přetížení stresem
  • Pocitu vnitřního tlaku a napětí
  • Pocitu vyčerpání
  • Bolestech hlavy a migrénách

 

Jak bude kurz probíhat?

Během večera vás seznámím se základními principy a teoretickým pozadím bioenergetického cvičení. Vedle toho nás čeká také relaxace a pár jednoduchých cviků na odplavení stresu, které následně můžete praktikovat doma.

14.jpgCvičení respektuje fyzické možnosti každého účastníka, probíhá v pohodovém tempu.

Bioenergetické cvičení provokuje blokády, které brání životní energii volně proudit tělem. Rozpouští svalový pancíř, a umožňuje energii obnovit svůj přirozený pohyb. Po cvičení se budete cítit uvolnění, protažení, s novým přívalem energie a životního elánu. Někteří si uvědomí propojenost svého těla se svým prožíváním nebo i životními situacemi. Součástí cvičení je podpora přirozeného dýchání, jež souvisí s celkovou vitalitou člověka a jeho svalovými tenzemi.

Setkání bude probíhat ve skupince maximálně 12 lidí.

 

Pro koho je cvičení vhodné?

Kurz je vhodný pro ty, kteří chtějí začít cvičit, ale netroufají si zajít do fitka. Cvičení nabízí bezpečný prostor pro prozkoumání vlastních možností a lepší propojení se svým tělesným prožíváním.

Kurz je přínosný pro ty, kteří hledají osobní seberozvoj a uvědomují si, že tělo a psychika jsou neoddělitelné a že prací s tělem můžeme uvolnit i blokády v psychice.

Pro všechny, kteří touží po zlepšení kondice, relaxaci a odbourání každodenního stresu a svalového napětí, navázání rozhovoru s tělem a se zdroji, které poskytuje.

Každý účastník si volí intenzitu cvičení podle svých potřeb a aktuální tělesné kondice.

Kurz je určen pro ty, kteří si kladou otázku: Jak načerpat novou energii?, Jak se cítit ve svém těle jako doma?, Jak se naučit slyšet, co mi mé tělo říká?

Cvičení není vhodné provádět v akutní fázi jakéhokoli onemocnění.

 

Praktické informace:

Termíny: čtvrtek 12.12.2019 a pondělí 16.12.2019. Setkání bude vždy od 18:00 do 20 hod. Přijít můžete 15 minut před začátkem.

Místo: Sluneční centrum, Palackého Třída 742/82, Brno – Královo pole

Co s sebou: pohodlné oblečení na cvičení, cvičí se bez bot.

Na místě je možné si zapůjčit: karimatku, tenkou deku, polštářky.

Cena jednotlivého večera: 350 Kč.

Výhodná cena pro páry: 590 Kč

Rezervace: Místo si prosím rezervujte předem na mailu: janajuricova79@gmail.com, nebo na čísle: 725 686 841. Rezervace je platná po uhrazení ceny cvičení. Detaily pro platbu vám zašlu mailem. V případě, že byste nemohli dorazit, dej mi prosím vědět. Pokud rezervaci zrušíte méně než 7 dní před konáním akce - záloha se nevrací. V opačném případě vám ji vrátím, nebo se domluvíme na přesunu na jinou akci. V případě nemoci je možné za sebe poslat náhradníka. V případě, že se seminář nekoná z důvodu neúčasti lektora (nemoc), společně sjednáme náhradní termín a nebo Vám kurzovné v plné výši vrátím.