Jdi na obsah Jdi na menu

Ohlasy na cvičení

26. 12. 2023

Na této stránce se můžete dočíst ohlasy účastníků, kurzů, které jsem dosud pořádala. Moc děkuji všem, kteří si po cvičení našli čas a sdíleli se mnou svůj prožitek a pocity.

 

Denisa, 26.8.2020

Reakce na seminář Vykročení na cestu: Byla jsem zlomená okolnostmi, které se mi v životě děly, jako kdyby mi přestal dávat smysl mé existence. Zvolila jsem začátek práce se sebou tím, že jsem se rozhodla požádat si o pomoc, což pro mě nebyl zrovna jednoduchý krok, ale Jirku Hokra jsem potkala poprvé na Vyprávění o jeho cestě do Peru a působil na mě důvěryhodně, s čistým záměrem a sám mi doporučil začít s Vykročením na cestu. Mám ráda fyzický pohyb a líbila se mi idea spojit se a komunikovat se svým tělem a Jana Juřicová je velmi vnímavá a ohleduplná, tak mě na cestu navedla celkem jednoduše, nebála jsem se. Během semináře se mi otevřely oči a taky vlastně se mi potvrdilo, co jsem tušila. Abych konečně začala žít, jak opravdu chci. Moc doporučuji, vytáhlo mě to ze zoufalství. A taky jsem opravdu chtěla. Moc Vám děkuji Jirko a Jano

 

Jana, 21.5.2020

Po Bioenergetickém cvičení: Musím říct, že nejzásadnější částí v celém cvičení pro mě bylo asi prožívání...jsem zvyklá být hodně výkonná (ne že by mě to až tak bavilo, ale spíš jsem z poměrů, kde se toho ode mě hodně očekává...) a na skutečné prožívání možná skrz to všechno někdy nebylo úplně kdy. Takže pro mě bylo rozhodně obohacující uvědomit si, že v každém procesu by měla mít i tato část rozhodně svoje místo a nenechat se o ni připravit.

Kromě toho, že mě cvičení určitě "nakoplo" a pustila jsem se do řešení nějakých věcí, které jsem doteď z různých důvodů odkládala, se cítím i razantnější v řešení. Možná vlastně až trochu moc :-D, no chvílemi se až překvapuji.

Těším se, že se zas někdy na cvičení sejdeme.

 

Libor, 18.5.2020

Názor na Kurz usínání: Zrelaxoval jsem, některé nové informace, celkově přínosný. Lektorka má klidný přístup, přiměřeně informací, v pohodě. Možná bych navrhoval zkrátit některé delší pasáže, zařadit více prvků, ale jinak O.K. :-)

 

Honza Koutný, 2.12.2019

Hlásím, že po poslední Bioenergetice v pondělí jsem se cítil znatelně skvěle, uvolněný, obzvlášť hravý a plný energie! ;)

Určitě se těším na další po novém roce a v budoucnu.

 

Marie, 30.9.2019

Při cvičení se mi konečně po dlouhé době podařilo na chvíli zapomenout na to, co se děje doma. Na chvíli jsem ze sebe mohla setřást všechny starosti a trochu si odpočinout a mít prostor jen sama pro sebe.

 

Lenka, 10.9.2019

Některé cviky a techniky mě tak nadchly, že jsem je začala využívat ve své práci s malými dětmi. A moc je to baví.

 

Vláďa, 1.9.2019

Na začátku cvičení jsem se cítil v pohodě a spokojený. Ale v průběhu jsem si uvědomil, kolik mám myšlenek a moc se mi nedařilo vnímat své tělo. Byl jsem jakoby od sebe oddělen a nevnímal jsem se. Teď jsem víc sám v sobě.

 

Jana, 3.7.2019

Po cvičení jsem se cítila krásně uvolněná. Jako by ze mě něco spadlo. V noci po cvičení jsem po dlouhé době tvrdě spala celou noc a probudila se odpočatá a v dobré náladě.

 

Lída, 24.4.2018postcard-1185804_640.png

(druhý den po semináři Probuzení z jarní únavy): Dnes mám o 100% víc energie proti včera:-)

 

Ludmila, 12.4.2018

(po semináři Vykročení na cestu) Nečekala jsem nic víc, než zajímavý zážitek a ten jsem dostala. Překvapením pro mě byla tarotová karta Viselec a ještě větší překvapení pro mě bylo, že jsem ho dokázala vytvarovat ze svého těla. Doma používám tuhle polohu trochu upravenou tak, že se opírám nohama o zeď a (skoro) visím hlavou dolů, jako dobrou relaxaci. Jsem spokojená!

 

Hynek, 7.2.2018

(po semináři Vykročení na cestu) Ráno po cvičení jsem zaznamenal velký příliv energie, i když jsem jel v noci domů skoro 3 hodiny  a myslel jsem, že budu druhý den nepoužitelný .. Nyní už únava přišla, ale cítím se stále energizovaný králíček Duracell :)

 

Dana, 14.12.2017

(po semináři Vykročení na cestu) Jsem průběžně ve spojení s kartou:-) a zdá se, že se dějí věci!

 

Lenka, 18.10.2017

Vždycky mě to úžasně uvolní :-)

 

Jitka, 11.8.2017

Bioenergetické cvičení splnilo mé očekávání, určitě chci jít příště zase. Lektorka vede kurz dobře, vše vysvětlí. Kurz mi připadá dobře vedený tak, jak je.

 

Henrieta, 24.7.2017

Bioenergetické cvičení se mi moc líbilo, je to něco zajímavého a nového s čím jsem se až teď setkala. Cvičitelka je milá, šikovná, klidná. Možná by mohla mít toto cvičení častěji..))dopis.jpg

 

Alice, 23.7.2017

Bioenergetické cvičení pro mne bylo nové. Byla jsem překvapena reakcemi svého těla a po cvičení ohromným pocitem uvolnění osvěžení.

Lektorka mi vyhovovala. Bioenergetické cvičení pro mne bylo něco úplně nového a nikdy před tím nevyzkoušeného. Rozhodně z tohoto kurzu mám dobrý dojem a ráda si bioenergetické cvičení zopakuji :o)

Nemám žádný další návrh na změnu na příště - podaná forma mi vyhovovala. Díky. Byl to příjemně strávený čas.

 

Jana, 21.7.2017

Lektorka je moc příjemná, laskavá a znalá, stále na ni musím myslet pro její dobrou energii, milý člověk, je přesně podle mých představ správné instruktorky na takovýto druh cvičení.

Nic bych pro příště neměnila, jste opravdu bezvadná, ještě jednou díky za setkání a cvičení s Vámi.